Kokoustilat Espoo

Vallmogård, Kauniainen

Upeat kokoustilat Espoon läheisyydessä

Espoon keskellä, Kauniaisissa sijaitseva Vallmogård huvila tarjoaa hienot puitteet juhlille, kokouksille ja neuvotteluille. Paikka tarjoaa laadukkaat ja viihtyisät tilat niin pienille kuin suurille tilaisuuksille aina juhlista kokouksiin. Kokouksia ja seminaareja varten tarjolla on muutama erilainen kokoustila. Huvilan juhlakerros soveltuu erinomaisesti 20-70 henkilön kokoustilaksi. Alakerran kabinetti on intiimi juhla- ja kokoustila, johon mahtuu mukavasti n. 15 henkilöä. Vallmogårdin entinen kahvilatila on myös juuri kunnostettu ja kalustettu idylliseksi kokoontumis- ja kokoustilaksi enintään 15 henkilölle. 

Kokoustilojen ruokatarjoiluista vastaa talossa toimiva Juhlapalvelu Premium Catering Oy. Tarjoilut eivät kuulu kokoustilan vuokraan vaan niistä sovitaan ja laskutetaan erikseen. Kokoustiloihin saa tuoda omia juomia. Kokoustiloja on mahdollista vuokrata myös ilman tarjoilua, mutta omia ruokia ei kuitenkaan saa tuoda tiloihin.

Kokoustilojen varustelu

Kokoustilat on varustelu nykyaikaisilla ja laadukkailla välineillä. Vallmogårdin kokoustiloissa on käytettävissä muun muassa videotykki, valkokangas sekä lehtiötaulu. Kokoustiloissa on myös langaton internetyhteys. Autamme mielellämme kokoustilojen järjestelyssä ja valmistelussa. 

Vallmogård on arkkitehti Lars Sonckin suunnittelema tyylikäs jugend-huvila Espoon keskellä, Kauniaisissa. Kokotustilat sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien varrella rauhallisessa ja luonnonläheisessä ympäristössä. Paikalle on helppo saapua niin Espoosta kuin muualta. Vuonna 1907 valmistunut huvila on entisöinnin ansiosta täydellisessä edustuskunnossa juurin sinun tilaisuutta varten!

Tarjoilut kokouksiin ja tapahtumiin

Vallmogårdin herkullisesta ja laadukkaasta ruokatarjoilusta vastaa Juhlapalvelu Premium Catering. Kauttamme voitte tilata kokoukseen tai muuhun tilaisuuteen ruokatarjoilua ja kahvituksia. Kokouspäivän tarjoilut räätälöidään aina asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Ota yhteyttä, niin suunnitellaan kokouksen tarjoilut yhdessä. Huomioimme aina myös osallistujien mahdolliset allergiat ja erityisruokavaliot. 

Henkilökuntamme auttaa mielellään kaikissa tilaisuuden järjestelyihin liittyvissä asioissa. Kokoustiloihin on helppo saapua niin Espoossa, Helsingistä kuin kauempaakin. 

Kokoustilojen varaaminen

Perinteinen jugend-huvilan miljöö aitoine kalusteineen ja esineistöineen tarjoaa puitteet erilaisten juhlien, kokousten ja koulutustilaisuuksien järjestämiselle. Kokoustilat ovat vuokrattavissa vuoden ympäri arkisin ja viikonloppuisin.

Vallmogårdin tilan varauksista huolehtii Kauniaisten kaupunki.

Kaupungin varausjärjestelmän kautta pääset katsomaan kokoustilojen varaustilanteen reaaliajassa.