Juhlatila Vallmogård

Järjestä ikimuistoiset juhlat Juhlatila Vallmogårdissa! Kaunis arkkitehti Lars Sonckin suunnittelema ja vuonna 1907 rakennettu historiallinen Jugend-huvila sijaitsee Kauniaisten keskustassa, hyvien kulkuyhteyksien varrella. Juhlatilana Vallmogård on ihanteellinen. Kaunis puutarha ja puistometsä sekä huvilan kauniit yksityiskohdat luovat tunnellmallisen juhlamiljöön ja upeat puitteet erilaisille tilaisuuksille.

Juhlatiloihin mahtuu 70 vierasta. Kokouksia, pieniä seminaareja ja kongresseja ajatellen on Vallmogård yksi pääkaupunkiseudun kauneimmista paikoista. Tiloissa on välttämättömimmät kokousvarusteet ja -tekniikka (tilataaan etukäteen Kauniaisten kaupungilta).

Tyylikäs illallinen tärkeille asiakkaille tai henkilökunnan pikkujoulut. Hääjuhlat, merkkipäiväjuhlat, valmistujaisjuhlat ja muut perhejuhlat. Muistotilaisuudet järjestämme tilaisuuden vaatimalla arvokkuudella.

Herkullinen ruoka, kaunis esillelaitto sekä ystävällinen, ammattitaitoinen palvelu ovat avainsanojamme. Laadimme menun asiakkaan toiveiden mukaisesti ja menuvalikoimaamme kuuluvat niin perinteiset vaihtoehdot kuin myös makuja maailmalta.

Floristimme avustaa mielellään kukkiin liittyvissä asioissa.

Vallmogårdin tilavarauksista huolehtii Kauniaisten kaupunki.