Juhlatila & Juhlapaikka Espoo

Juhlatilat Vallmogård

Järjestä ikimuistoiset juhlat Juhlatila Vallmogårdissa! Kaunis arkkitehti Lars Sonckin suunnittelema ja vuonna 1907 rakennettu historiallinen Jugend-huvila sijaitsee Kauniaisten keskustassa, hyvien kulkuyhteyksien varrella Espoosta ja muualta pääkaupunkiseudulta. Juhlatilana Vallmogård on ihanteellinen. Juhlapaikan kaunis puutarha ja puistometsä sekä huvilan kauniit yksityiskohdat luovat tunnelmallisen miljöön ja upeat puitteet erilaisille tilaisuuksille.

Vallmogårdin ruokatarjoiluista vastaa talossa toimiva Juhlapalvelu Premium Catering Oy. Juhlapaikassa on aina Premium Cateringin ammattitaitoinen henkilökunta paikalla.

Juhlapaikka Espoon välittömässä läheisyydessä

Vallmogårdin juhlatila Kauniaisissa, Espoon läheisyydessä, on oiva paikka järjestää erilaisia juhlia ja tapahtumia. Juhlapaikassa on monipuoliset tilat, joissa voit järjestää elämyksellisiä iltamia, syntymäpäiviä ja häitä.

Huvilan juhlatiloihin mahtuu yleensä 70 vierasta. Juhlakerrokseen mahtuu erinomaisesti 20 – 70 henkilöä istuviin tilaisuuksiin ja seisoviin tilaisuuksiin 90 henkilöä. Juhlapaikka koostuu huvilan kolmesta tilasta (juhlasali, ruokasali ja kirjasto). Juhlatiloissa järjestetään juhlien lisäksi myös esim. kokouksia, konsertteja ja kirjallisuusiltoja. Vallmogårdin salissa on Steinwayn flyygeli (vuokrattavissa erikseen).

Me Premium Cateringissa autamme järjestämään juhlapaikassa niin tyylikkään illallisen tärkeille asiakkaille, henkilökunnan pikkujoulut, hääjuhlat, merkkipäiväjuhlat, valmistujaisjuhlat kuin muut perhejuhlat. Muistotilaisuudet järjestämme aina tilaisuuden vaatimalla arvokkuudella.

Juhlatarjoilut järjestää Premium Catering

Premium Catering auttaa juhlien tarjoilussa Vallmogårdissa. Olemme kokenut ja ammattitaitoinen juhlien järjestä ja olemme olleet mukana erilaisten tapahtumien ja juhlien toteutuksessa juuri Vallmogårdin juhlatiloissa. Yhdessä autamme kaikissa pienissä yksityiskohdissa ja takaamme, että juhlat ovat täydelliset. Juhlatilat tarjoavat sinulle parhaat mahdollisuudet unohtumattomiin juhliin ja onnistuneisiin tapahtumiin.

Herkullinen ruoka, kaunis esillelaitto sekä ystävällinen, ammattitaitoinen palvelu ovat Premium Catering avainsanoja. Laadimme juhlien menun asiakkaan toiveiden mukaisesti ja menuvalikoimaamme kuuluvat niin perinteiset vaihtoehdot kuin myös makuja maailmalta.

Floristimme avustaa mielellään kukkiin liittyvissä asioissa. Voit tilata floristilta muun muassa teemaan sopivat kauniit ja näyttävät kukat juhlatilaan sekä pöytiin.

Juhlatilan varaaminen

Vallmogårdin juhlapaikan tilavarauksista huolehtii Kauniaisten kaupunki. Jos haluat juhlia juuri tiettynä päivänä tai suosittuna yleisenä juhlapäivänä, kannattaa juhlapaikka varata mahdollisimman ajoissa.

Vallmogårdin tyylikäs jugend- huvila luo upeat puitteet juhlillesi ja voimme suositella juhlapaikkaa lämpimästi. Premium Catering on toimittanut juhlatarjoiluja myös muihin Espoossa ja muualla pääkaupunkiseudulla sijaitseviin juhlatiloihin ja näin ollen meille on muodostunut jo hyvä käsitys tarjolla olevista juhlapaikoista ja niiden varustelusta. Espoon läheisyydestä löytyy useita vuokrattavia juhlapaikkoja ja juhlatiloja eri kokoisten tapahtumien järjestämiseen. Ota yhteyttä meihin, kun kaipaat apua juhlatilan tai juhlatarjoilun järjestämisessä. 

Muut tilaisuudet

Juhlatila sopii myös kokousten ja asiakastilaisuuksien järjestämiseen. Henkilökuntamme tarjoaa lämmintä ja ystävällistä palvelua oli kyse sitten isompien juhlien tai tärkeiden kokousten järjestämisestä. Autamme asiakkaita tarvittaessa, ja voit olla varma, että paikalla on ammattitaitoinen henkilökunta hoitamaan tilaisuutesi tarpeita.

Sijainnin ansiosta, juhlapaikalle on helppo saapua niin Espoosta kuin muualta pääkaupunkiseudulta.